«Ο μάνατζερ των μεγάλων ελληνικών μεταγραφών και τα football analytics»

Episode 7 | «Ο μάνατζερ των μεγάλων ελληνικών μεταγραφών και τα football analytics»

Ο Πασχάλης Τουντούρης, αθλητικός μάνατζερ και ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα, είναι μαζί μας στο 7ο επεισόδιο των xPods. Κώστας Τσιμίκας, Τάσος Δουβίκας και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι μόνο κάποια από τα μεγάλα ονόματα ελλήνων ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί. Μας μιλάει για την σημασία των football analytics στις μεταγραφές, για τα νέα δεδομένα στον χώρο του ποδοσφαίρου, για αυτά που πρέπει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής για να πετύχει καθώς και για τον ρόλο του “μάνατζερ”. 

 

Vasilis Sambrakos:

 

“Ο Πασχάλης είναι ένας ατζέντης που έχει καθίσει στο τραπέζι με την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές στο εξωτερικό και είναι από τους λίγους Έλληνες γνώστες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τσιμίκας, Δουβίκας, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Βρουσάι, Αθανασιάδης είναι μερικά από τα ονόματα που εκπροσωπεί.”

 

Dimitris Kyriakatis:

 

“Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι εξετάζουν μέσα από τα  analytics την προοπτική ενός παίκτη και το που μπορεί να φτάσει.  Ο συνδυασμός των analytics με άλλες παραμέτρους είναι το κλειδί για την επιτυχία “

Paschalis Tountouris:

 

“Η τεχνολογία έχει βοηθήσει το ποδόσφαιρο και τις μεταγραφές. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τα νέα εργαλεία χωρίς να είμαστε δογματικοί. Θεωρώ τους Πορτογάλους πολύ μπροστά στο κομμάτι της οργάνωσης.”
 
 

Title
.