«Πώς γίνεσαι καλύτερος»

Episode 5 | «Πώς γίνεσαι καλύτερος»

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Τάσος Μπακασέτας, στο 5ο επεισόδιο των xPods μας μιλάει για την καριέρα του, τα analytics, την ζωή του εντός και εκτός γηπέδων, την προσπάθεια του να βελτιωθεί, τον Γιώργο Τζαβέλλα, τον Βαγγέλη Παυλίδη, τους προπονητές, καθώς και για το τον τρόπο που πρέπει να σκέφτεται ένας επαγγελματίας.

 

Vasilis Sambrakos:

 

“Ένας ποδοσφαιριστής τα καταφέρνει τόσο καλά, όσο ο Τάσος Μπακασέτας, όταν έχει εσωτερικό περιεχόμενο. Ο Τάσος έχει βρει τον τρόπο να ισορροπεί”


Dimitris Kyriakatis:

 

“Αν δεν έχεις κίνητρο να δουλέψεις και δεν περνάς καλά στην καθημερινότητα σου, είναι δύσκολο να είσαι επαγγελματίας. Το να σου αρέσει αυτό που κάνεις είναι το μυστικό της επιτυχίας αλλά και της προσωπικής ισορροπίας.”

Tasos Mpakasetas:

 

“Σε οποιοδήποτε επάγγελμα, αν δεν δουλέψεις σκληρά δεν γίνεται να είσαι πετυχημένος. Όμως, χρειάζεται να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου και να περνάς όμορφα. Έχω βρει την ισορροπία μου και είναι κάτι που μου αρέσει. Έχω περιθώρια βελτίωσης ακόμα και τώρα. Θεωρώ πως όταν ένας παίκτης πιστεύει ότι σταματάει η βελτίωση του, τότε ξεκινάει η κάτω βόλτα. Ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός”.
 
 

Title
.