«Η Άρσεναλ, ο Πεπ, ο Ντέκλαν Ράις, η Λίβερπουλ και τα Analytics»

Episode 4 | «Η Άρσεναλ, ο Πεπ, ο Ντέκλαν Ράις, η Λίβερπουλ και τα Analytics»

 Ο Μιχάλης Τσόχος, στο 4ο επεισόδιο των xPods, μας μιλάει για την Άρσεναλ, την Λίβερπουλ, τον Ντέκλαν Ράις, τον Αρτέτα, τον Γκουαρντιόλα, την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Αεκ, τον Παναθηναϊκό και για το αγγλικό ποδόσφαιρο μέσα από τα football analytics.

 

Vasilis Sambrakos:

“H Άρσεναλ διεκδίκησε το πρωτάθλημα παίρνοντας 14 βαθμούς παραπάνω από τους προσδοκώμενους. Την υπέρβαση την έκανε η Άρσεναλ, όχι η Σίτι.”

Dimitris Kyriakatis:

“Στο CL μπορεί να γίνει η έκπληξη, αλλά σε ένα πρωτάθλημα 36 αγώνων είναι δύσκολο να μην το πάρει η ομάδα που αξίζει. Η δουλειά του προπονητή στις μέρες μας είναι πάρα πολύ δύσκολη. Όταν κρίνουμε μια ομάδα πρέπει να την κρίνουμε σε σύγκριση με τον εαυτό της πέρυσι και όχι με το τι κάνουν οι άλλοι. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις το τι θα κάνουν οι άλλοι.”

Mihalis Tsohos:

“Ο Ντέκλαν Ράις διαβάζει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και γι αυτό πλήρωσε τόσα χρήματα η Άρσεναλ. Η νέα γενιά προπονητών, όπως ο Κλοπ και ο Πεπ, ξεχωρίζουν από τους παλιούς γιατί βλέπουν μέσα από τα νούμερα αυτά που δεν φαίνονται με το μάτι. Το μεγάλο στοίχημα για την επόμενη χρονιά στην Αγγλία, είναι η Λίβερπουλ.”
 
 

Title
.